Bouwen aan betekenisvolle relaties in de digitale wereld

Hoe onderscheidt een bedrijf zich in een zee van digitale advertentie-verkopers? Voor Edwin Bonthuis, oprichter van IJsselStudio, draait het om iets veel diepers: authentieke online marketing.

De Essentie van Authentieke Marketing

“In de kern gaat authentieke marketing over verbinding maken,” legt Edwin uit. “Het draait niet alleen om het verkopen van advertentieruimte, maar om het creëren van waardevolle relaties tussen bedrijven en hun doelgroepen.”

IJsselStudio richt zich op een benadering die verder gaat dan enkel het pushen van producten of diensten. Ze streven naar het vertellen van verhalen, het delen van ervaringen en het bieden van waardevolle informatie aan de lokale gemeenschap.

Een Lokale Focus

“Terwijl grote marketingbedrijven vaak gefocust zijn op het bereiken van een zo breed mogelijk publiek, geloven wij sterk in de kracht van lokale betrokkenheid,” zegt Edwin. “Onze klanten zijn niet alleen bedrijven; het zijn onderdeel van de gemeenschap waarin ze opereren. Daarom is het essentieel om die lokale connectie te koesteren.”

IJsselStudio heeft lokale uitgaves zoals infodeventer.nl en zodeventer.nl gelanceerd, die fungeren als platforms voor zowel bedrijven als inwoners van Deventer. Deze platforms bieden niet alleen een plek voor bedrijven om zich te presenteren, maar ook om nieuws en evenementen te delen, waardoor ze een integraal onderdeel worden van het lokale weefsel.

Het Belang van Diversificatie

“Terwijl grote spelers zoals Google en Facebook domineren in de online advertentieruimte, geloven we sterk in het diversifiëren van onze aanpak,” merkt Edwin op. “Ja, we maken gebruik van platforms zoals Google Business, Facebook en Instagram, maar we kijken verder dan alleen advertenties. We streven naar een holistische benadering die sociale media combineert met contentmarketing, zoekmachineoptimalisatie en meer.”

Voor Edwin en zijn team draait authentieke online marketing niet alleen om het vergroten van de zichtbaarheid van een bedrijf, maar ook om het opbouwen van vertrouwen en loyaliteit bij het publiek.

Toekomstperspectief

Terwijl de digitale wereld voortdurend evolueert, blijft IJsselStudio vooruit kijken. “We blijven ons aanpassen aan nieuwe trends en technologieën, maar onze kernwaarden blijven hetzelfde,” zegt Edwin vastberaden. “We zullen altijd blijven streven naar echte verbindingen en waardevolle interacties, omdat dat is wat authentieke marketing voor ons betekent.”

Voor bedrijven die op zoek zijn naar meer dan alleen een online advertentie, biedt IJsselStudio een verfrissende benadering. Door lokale betrokkenheid, diverse marketingkanalen en een focus op authenticiteit te omarmen, laten ze zien dat er meer is dan alleen maar verkopen – het gaat om het opbouwen van duurzame relaties.

IJsselStudio: https://ijsselstudio.nl/

Top