Ontdek op zaterdag 9 december de verborgen waarde van uw sieraden of zilver!

Wilt u weten wat uw sieraden waard zijn? Altijd al nieuwsgierig geweest naar de waarde van die bijzondere broche of armband die al generaties in de familie circuleert? Of misschien heeft u een parelketting geërfd waarvan de waarde tot nu toe een raadsel is? Op zaterdag 9 december a.s. vindt in Deventer een unieke taxatiedag plaats. U kunt deze dag gratis en geheel vrijblijvend uw sieraden en zilver laten taxeren.

Kunst of kitsch?

Ontdek de waarde van uw sieraden of zilver. Is uw sieraad of zilver een kunstwerk van waarde of valt het toch tegen en blijkt het vooral van emotionele waarde te zijn? Laat uw nieuwsgierigheid de vrije loop en ontdek op 9 december de verborgen waarde van uw dierbare sieraden of zilver. Wilt u de waarde gelijk verzilveren dan kunt ervoor kiezen om uw sieraden ter plekke in te ruilen voor contant geld, nieuwe sieraden of te laten omsmelten in een nieuw ontwerp.

Wat kunt u verwachten?

Op 9 december staan er twee experts bij Zuyver Juweliers Deventer klaar om uw sieraden met passie te onderzoeken en een nauwkeurige schatting van de waarde te geven. Laat u meevoeren door de opwindende sfeer, terwijl u inzicht krijgt in de waarde van de kostbaarheden die u koestert. Breng op 9 december uw sieraden mee en ontdek zonder enige kosten de waarde van uw sieraard of zilver.

Datum: zaterdag 9 december 2023
Locatie: Zuyver Juweliers Broederenstraat 6, Deventer
Kosten: Gratis

Top