Over ons

InfoDeventer, sinds januari 2002 de trouwe metgezel van Deventer in de wereld van digitale media, heeft een rijke geschiedenis van het verspreiden van lokaal nieuws en het dienen van de gemeenschap van deze historische stad. Hier, in de schaduw van de imposante Deventer skyline, begon ons verhaal.

Een Geboorte in 2002

InfoDeventer zag het levenslicht in januari 2002, een periode waarin de digitale journalistiek nog in de kinderschoenen stond. Toch zag de visionaire oprichter het potentieel van het internet als een krachtig medium om nieuws te verspreiden en een gemeenschap te verbinden. Zo werd InfoDeventer geboren, met als doel om het lokale nieuws van Deventer te delen met de wereld.

De Bindende Kracht van Lokale Nieuwsvoorziening

InfoDeventer heeft altijd geloofd in de kracht van lokale journalistiek. Het nieuws is niet alleen de som van wereldgebeurtenissen, maar ook de verhalen en gebeurtenissen die onze directe omgeving beïnvloeden. Of het nu gaat om culturele evenementen, sportuitslagen, gemeentelijk beleid, of menselijke prestaties, InfoDeventer heeft het allemaal gedekt.

Even Weg, Maar Sterker Terug

Als in een boeiend verhaal kende InfoDeventer zijn ups en downs. Er waren momenten waarop de site tijdelijk ‘even weg’ was, maar keer op keer keerde het sterker terug. Dit is een bewijs van de veerkracht en vastberadenheid van het team achter InfoDeventer, dat er altijd naar streefde om de lokale gemeenschap op de hoogte te houden van wat er in Deventer gebeurde.

Een Belofte voor de Toekomst

Vandaag de dag blijft InfoDeventer een waardevolle bron voor de inwoners van Deventer en iedereen die geïnteresseerd is in het wel en wee van deze prachtige stad. Met een geschiedenis vol innovatie en toewijding aan lokale nieuwsvoorziening, staat InfoDeventer klaar om in de toekomst nog meer verhalen te delen, gemeenschappen te verbinden en het leven in Deventer te vieren.

Kortom, InfoDeventer is niet zomaar een nieuwswebsite. Het is een essentieel onderdeel geworden van de culturele en informatieve stof van Deventer en zal dat blijven, zoals het altijd heeft gedaan.

Top