2-miljoenste bezoeker winkelcentrum Colmschate!

Vandaag ontving winkelcentrum Colmschate haar 2-miljoenste bezoeker van dit jaar!

Maartje van Rijsbergen was op het juiste moment en de juiste plek! Zij was de 2-miljoenste bezoeker, terwijl zij in winkelcentrum Colmschate liep samen met haar man Siebe en de kinderen Joeke en Baukje.

Het prijzenpakket werd namens alle winkeliers uitgereikt door Lobke Bulder, eigenaresse van de Bruna op de Flora. Het enorme prijzenpakket is samengesteld door vrijwel alle winkels in het winkelcentrum. Maartje en haar gezin hebben daardoor een volledig palet aan cadeaus gewonnen: van boodschappenpakket tot een verzorgingspakket en van sjaal tot rookworst. De familie Van Rijsbergen zal de komende tijd vaak in winkelcentrum Colmschate te vinden zijn, gezien ook de vele cadeaubonnen die nog besteed moeten worden.

De 2-miljoenste bezoeker kon worden bepaald aan de hand van de klantentellers die in winkelcentrum Colmschate hangen. In dit systeem worden bezoekers anoniem geteld, waardoor goed te bepalen is wanneer er een dergelijke mijlpaal te vieren is.

Naar verwachting staan de klantentellers aan het einde va het jaar op zeker 2,5 miljoen bezoekers, een absoluut record voor winkelcentrum Colmschate

Top