NIEUWE KANSEN VOOR JEUGDTEAMS VOETBALACADEMIE

Het komende weekend staat vol met actie voor de jeugdteams van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie. In dit artikel lees je alles over hun aankomende wedstrijden en de tegenstanders.

Onder-16 vs. Sparta Rotterdam O16

Op zaterdag 14 oktober speelt Onder-16 een thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam O16. Ontdek meer over de spanning in Divisie 1A en wat je kunt verwachten van deze wedstrijd.

Onder-13 tegen FC Groningen O13

Onder-13 hoopt op een positieve voortzetting van hun recente succes en staat tegenover FC Groningen O13. Kom alles te weten over hun kansen in Divisie 2D.

Onder-15 vs. Vitesse O15

De Onder-15 ploeg ontvangt Vitesse O15 voor een belangrijke confrontatie. Lees over hun koppositie in Divisie 2A en hun streven naar succes.

Onder-18 en Onder-14 Op Pad

Onder-18 gaat op reis naar Alkmaar voor een duel met AFC’34 O18, terwijl Onder-14 een uitwedstrijd speelt tegen DOVO O14. Ontdek meer over hun doelen en uitdagingen.

Volg de Actie via Twitter

Mis geen moment van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie-actie. Blijf op de hoogte van alle wedstrijden via het Twitter-account van de academie. En vergeet niet dat je van harte welkom bent om de wedstrijden live bij te wonen.

Top